Vse kategorije
Zadeva

Ograja za industrijske zgradbe

Čas: 2022-12-21 Ogledi: 70

Letna proizvodna zmogljivost PV blažilnikov, ki jih proizvaja Xinhuan, je trenutno več kot 1.2 milijona enot, ki se večinoma izvažajo v Združene države. Glavni kupci so 10 najboljših svetovnih Nextracker, Arrayd, CITIC Bo in druga znana podjetja. Proizvajamo več kot 20 vrst blažilnikov in jih lahko oblikujemo in prilagodimo glede na potrebe strank.

Shanxi Xinhuan Precision Manufacturing Co., Ltd. se nahaja v industrijskem parku okrožja Pinglu, mesto Yuncheng, s skupnimi sredstvi 350 milijonov juanov, pokriva površino 116,000 kvadratnih metrov, s skupno 468 zaposlenimi.

Ukvarja se predvsem s proizvodnjo delov avtomobilskih amortizerjev in delov sončnih fotonapetostnih elektrarn z letno proizvodno vrednostjo 230 milijonov juanov.

Je deželno "štiri nova" mala in srednje velika podjetja, deželno "posebno, natančno, posebno, novo" podjetje.

Je visokotehnološko podjetje na nacionalni ravni in pilotno podjetje Ministrstva za industrijo in informacijsko tehnologijo za integracijo obeh.

Je tudi prvo podjetje v provinci Shanxi, ki se ukvarja s proizvodnjo komponent sončnih fotovoltaičnih elektrarn.

Leta 2021 je podjetje dokončalo 184 MWp fotovoltaičnih nosilcev in 1.61 milijona loput. Poleg dobave na domačem trgu naše izdelke izvažamo v ZDA, Avstralijo, Brazilijo, Južno Afriko in druge države.

1
2
3
4

Vroče kategorije